Zilele Academice

International Conference „ECONOMIC EXPERIENCES”

Academia Română -Filiala Iași (Comisia pentru studierea problemelor de marketing), Universitatea Transilvania din Brașov (Facultatea de Științe Economice și Administrarea Afacerilor) şi Fundația Română pentru Inteligența Afacerii (Departamentul Evenimente) au deosebita plăcere să vă invite Conferinţa Internațională “ECONOMIC EXPERIENCES”.

Conferinţa se desfăşoară în cadrul celei de-a XXXI-a ediţie a „Zilelor Academice Ieşene”, dedicată aniversării a 150 de ani de la înfiinţarea Academiei Române.

Evenimentul va avea loc în zilele de 17 și 18 noiembrie 2016, în cadrul Aulei Sergiu T. Chiriacescu, strada Iuliu Maniu nr. 41A, Brașov, începând cu ora 9:30.

Conferinţa se adresează mediului academic, cercetătorilor, experților, practicienilor și doctoranzilor din domeniul economiei, marketingului, managementului, științelor sociale și multiculturalismului, dar şi partenerilor lor din mediul public şi privat.

Conferinta Biodiversitatea si protectia mediului în Moldova: Starea conservarii biodiversitatii si managementul rezervatiilor naturale din jud. Bacau

Vă invităm să participați la Conferința Biodiversitatea şi protecţia mediului în Moldova: Starea conservării biodiversităţii şi managementul rezervaţiilor naturale din jud. Bacău organizată de Subcomisia Monumentelor Naturii, Comisia pentru combaterea poluării mediului şi Facultatea de Biologie, în cadrul Zilelor Academice Ieșene 2014. 

Progrese in Teoria Deciziilor Economice in Conditii de Risc si Incertitudine

Vă invităm să participați la Conferinţa ştiinţifică internaţională PROGRESE ÎN TEORIA DECIZIILOR ECONOMICE ÎN CONDIŢII DE RISC ŞI INCERTITUDINE. Conferința se desfășoară în cadrul Zilelor Academice Ieșene, în data de 19 septembrie, începând cu ora 09.00, la sediul Institutului de Cercetări Economice şi Sociale „Gh. Zane” Iaşi.